close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Glazen grafmonument AE11 | E147 foto 1

Glazen grafmonument AE11 | E147 Glas

Twee glaspanelen waarvan het voorste paneel vervaardigd is uit blank floatglas met een gematteerde achterzijde voorzien van een helder uitgespaarde tekst en figuratie van een vogelkooi. De rechterzijde is voorzien van een in model geknabbelde rand. Het... lees meer >
Product
44016
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Kleurrijk, Modern
Glas
Glasfusing
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Rood
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Diapositief decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Staande steen met vloer
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk
Productomschrijving
Twee glaspanelen waarvan het voorste paneel vervaardigd is uit blank floatglas met een gematteerde achterzijde voorzien van een helder uitgespaarde tekst en figuratie van een vogelkooi. De rechterzijde is voorzien van een in model geknabbelde rand. Het achterste glaspaneel is opgebouwd uit diverse kleuren die zijn versmolten tot één paneel. Het monument is geplaatst binnen een omranding van bezandgesmolten blauw floatglas voorzien van een witte emaillelaag aan de onderzijde en verlijmd op de betonfundering.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen