close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE28 met RVS bol foto 1

Glazen grafmonument AE28 met RVS bol Glas, rvs

In de opening van de achterste twee zuilen is een RVS bol op gebalanceerde wijze bevestigd met een speciale RVS glassteun. Op de linker zuil van Orion graniet is een tekst gezandstraald. Voor de twee zuilen staat een derde glaspaneel van doorzichtig bl... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44033
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief, Modern
Graftype
Enkel
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Enkel staand, Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

In de opening van de achterste twee zuilen is een RVS bol op gebalanceerde wijze bevestigd met een speciale RVS glassteun. Op de linker zuil van Orion graniet is een tekst gezandstraald. Voor de twee zuilen staat een derde glaspaneel van doorzichtig blauw glas.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen