close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE29 | Modern glasmonument foto 1

Glazen grafmonument AE29 | Modern glasmonument Glas, natuursteen

Een liggend glaspaneel van blank floatglas voorzien van tekst. Door middel van RVS glassteunen is het glaspaneel bevestigd op een brede omranding van gezoet Belgisch Hardsteen met hierbinnen grove Ardennebrokken.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvo... lees meer >
Product
44035
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur
Grijs
Materiaal
Glas, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Een liggend glaspaneel van blank floatglas voorzien van tekst. Door middel van RVS glassteunen is het glaspaneel bevestigd op een brede omranding van gezoet Belgisch Hardsteen met hierbinnen grove Ardennebrokken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen