close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE45 foto 1

Glazen grafmonument AE45 Glas

Een staande glaspaneel van blank floatglas met een geknabbelde rand voorzien van een gezandstraalde tekst met witte emaille en een handgeschilderde figuratie, ingebrand met gekleurde emailles. Het paneel is aan de linkerzijde bevestigd in een pilaar va... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44051
Collectie
Natuurlijk
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas

Informatie over dit gedenkteken

Een staande glaspaneel van blank floatglas met een geknabbelde rand voorzien van een gezandstraalde tekst met witte emaille en een handgeschilderde figuratie, ingebrand met gekleurde emailles. Het paneel is aan de linkerzijde bevestigd in een pilaar van versteend hout en aan de onderzijde met een RVS glassteun op de fundering bevestigd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen