close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE46 foto 1

Glazen grafmonument AE46 Glas

Een staand hartvormig glaspaneel vervaardigd uit blank floatglas met een gematteerde achterzijde en met een helder uitgespaard hart. Het glaspaneel is voorzien van een aan de voorzijde gezandstraalde tekst, ingebrand met roze emaille en een gravure van... lees meer >
Product
44053
Collectie
Hartvormige lettersteen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een staand hartvormig glaspaneel vervaardigd uit blank floatglas met een gematteerde achterzijde en met een helder uitgespaard hart. Het glaspaneel is voorzien van een aan de voorzijde gezandstraalde tekst, ingebrand met roze emaille en een gravure van een hand. Het liggende element bestaat uit gebrand Whiscount White graniet met ruw gehakte binnen- en buitenzijden.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen