close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Glazen grafmonument AE54 foto 1

Glazen grafmonument AE54 Glas

Dit monument is een fraai voorbeeld van werken met kleur in combinatie met gematteerd glas. De geknabbelde kant geeft een extra dimensie aan het geheel. De glazen elementen zijn voorzien van een betonfundatie, welke in de aarde geplaatst is.Grafkunst i... lees meer >
Product
44063
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars
Glas
Glasfusing
Graftype
Enkel
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Rood
Materiaal
Glas
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Kunstenaars
Productgroep
Grafmonumenten
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm
Rechthoekig
Vormgeving
Bijzonder persoonlijk, Rechthoekig
Productomschrijving
Dit monument is een fraai voorbeeld van werken met kleur in combinatie met gematteerd glas. De geknabbelde kant geeft een extra dimensie aan het geheel. De glazen elementen zijn voorzien van een betonfundatie, welke in de aarde geplaatst is.
Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen