close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE54 foto 1

Glazen grafmonument AE54 Glas

Dit monument is een fraai voorbeeld van werken met kleur in combinatie met gematteerd glas. De geknabbelde kant geeft een extra dimensie aan het geheel. De glazen elementen zijn voorzien van een betonfundatie, welke in de aarde geplaatst is.Grafkunst i... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44063
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars
Graftype
Enkel
Kleur
Blauw, Kleurrijk, Rood
Materiaal
Glas
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit monument is een fraai voorbeeld van werken met kleur in combinatie met gematteerd glas. De geknabbelde kant geeft een extra dimensie aan het geheel. De glazen elementen zijn voorzien van een betonfundatie, welke in de aarde geplaatst is.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen