close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE73 met zee en strand foto 1

Glazen grafmonument AE73 met zee en strand Glas, natuursteen

Glasplaat geplaatst binnen een liggend gedeelte van glas en natuursteen. Het geheel symboliseert de zee, strand en wolken.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, access... lees meer >
Product
44082
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glasplaat geplaatst binnen een liggend gedeelte van glas en natuursteen. Het geheel symboliseert de zee, strand en wolken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen