close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE75 met knikkers foto 1

Glazen grafmonument AE75 met knikkers Glas, rvs

Twee glasplaten met geknabblede binnenzijden die samen een uitgespaard hart vormgen gebplaatst binnen een omrandig van RVS met hierbinnen knikkers. U kunt dit monument in onze showroom in Apeldoorn bekijken.Een grafmonument uit de collectie ‘eenv... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44084
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee glasplaten met geknabblede binnenzijden die samen een uitgespaard hart vormgen gebplaatst binnen een omrandig van RVS met hierbinnen knikkers. U kunt dit monument in onze showroom in Apeldoorn bekijken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen