close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument met kindertekening foto 1

Glazen grafmonument met kindertekening Glas, natuursteen

Een sterke herinnering aan een overleden kind kan een tekening zijn die door het kind is gemaakt. Met een speciale techniek maakt een glaskunstenaar de tekening zo exact mogelijk na. Met behulp van glasfusing wordt deze tekening op een duurzame manier ... lees meer >
Product
20519
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Glas, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Een sterke herinnering aan een overleden kind kan een tekening zijn die door het kind is gemaakt. Met een speciale techniek maakt een glaskunstenaar de tekening zo exact mogelijk na. Met behulp van glasfusing wordt deze tekening op een duurzame manier in het glas gesmolten. De achtergrond van de glasplaat heeft een matte textuur en relief gekregen, waardoor de teken extra mooi uitkomt. Het zerkje is netjes omrand met een warme en matte natuursteen. Binnen deze omranding zijn zacht-grijze steentjes gebruikt en is er ruimte gelaten voor beplanting.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen