close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Glazen grafmonument voor kindergraf Glas, natuursteen

Het helderblauwe grafmonument kenmerkt zich door de frisse uitstraling en vriendelijke vormen. Voor de decoraties en de aankleding zijn wolken als leidraad genomen. Het grote glazen hart dient als letterplaat en is voorzien van een kleurrijke print met... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
22297
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Lichtblauw
Liggende deel
Rivier
Materiaal
Glas, Natuursteen
Productsoort
Fotoartikel, Glazen foto
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het helderblauwe grafmonument kenmerkt zich door de frisse uitstraling en vriendelijke vormen. Voor de decoraties en de aankleding zijn wolken als leidraad genomen. Het grote glazen hart dient als letterplaat en is voorzien van een kleurrijke print met de opschriften die in het glas is gemaakt. Hiervoor kunnen we een speciale compositie maken, waarbij we gebruik maken van de aangeleverde foto's en de wensen en ideeën van de familie. Vanuit dit proces is het wolkenthema ontstaan. Het liggende deel is van natuursteen gemaakt, maar dat is niet te zien, want de omranding is bedekt met een laagje glas in een hele frisse blauwe kleur waardoor het natuursteen geheel wordt bedekt. In het blauwe glas zijn op verschillende plekken speelse gele sterren gemaakt die met glasfusing zijn versmolten. Het middelste deel van het graf is bedekt met lichtgrijs grind en dit gedeelte is op een fraaie manier in tweeën gedeeld door een sierlijke natuurstenen strook die bedekt is met glasparels.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen