close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafsteen foto 1

Glazen grafsteen Glas, natuursteen

Grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. Op de tekst na, is het glas volledig gezandstraald. Glazen grafstenen hebben als groot voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de b... lees meer >
Product
3614
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Blauw, donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een glasplaat voor het opschrift. Op de tekst na, is het glas volledig gezandstraald. Glazen grafstenen hebben als groot voordeel dat de tekst nooit meer zal vervagen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen