close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Glazen kindergedenkteken vlinders en rood natuursteen Glas, natuursteen

De blauwe glasplaat heeft een geknabbelde rand waardoor deze een wat natuurlijkere uitstraling krijgt. Het glas is wel transparant, maar biedt dankzij de diepe, donkerblauwe kleur veel contrast met de teksten en tekeningen die met wit emaille zijn aang... lees meer >
Product
35402
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Kort graf
Kleur
Beige, Bruin, Oranje, Rood
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

De blauwe glasplaat heeft een geknabbelde rand waardoor deze een wat natuurlijkere uitstraling krijgt. Het glas is wel transparant, maar biedt dankzij de diepe, donkerblauwe kleur veel contrast met de teksten en tekeningen die met wit emaille zijn aangebracht. Naast de naam is er ook voldoende plek voor een persoonlijke tekst. De vlindertjes en de ladder geven het gedenkteken bovendien een extra persoonlijke betekenis. De bovenste vlinder is gemaakt met behulp van glasfusing, waardoor deze de zachte roze kleur en vorm gekregen heeft. Naast de glasplaat is een zuil toegevoegd van een rode natuursteensoort. Het oppervlak is hiervan gezoet, zodat deze glad is afgewerkt waardoor de kleuren intenser worden, maar niet te veel glanst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen