close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument foto 1

Grafmonument Brons, natuursteen

Dit grafmonument heeft een gezoet en een gepolijst staand deel. De graflantaarn is op een voetstuk geplaatst om deze meer tot zijn recht te laten komen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig va... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
15912
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Onderhoudsvrij
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit grafmonument heeft een gezoet en een gepolijst staand deel. De graflantaarn is op een voetstuk geplaatst om deze meer tot zijn recht te laten komen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen