close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument kunst foto 1

Grafmonument kunst Glas, natuursteen

Grafmonument met kunst. Diverse objecten van zowel glas als natuursteen maken dit grafmonument eigentijds.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
16420
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Kunstenaars, Modern, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Staande deel
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument met kunst. Diverse objecten van zowel glas als natuursteen maken dit grafmonument eigentijds.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen