close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met RVS vlinders foto 1

Grafmonument met RVS vlinders Natuursteen, rvs

De vlinder wordt vaak gebruikt als symbool voor de schoonheid van het, soms te korte, leven. Deze speelse vlinders van RVS geven het graf een minder zwaar karakter. Het RVS lint brengt beweging. RVS biedt de mogelijkheid de letters uit het materiaal te... lees meer >
Product
19051
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Jong en eigentijds, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vlinder
Graftype
Grafzerken
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS

Informatie over dit gedenkteken

De vlinder wordt vaak gebruikt als symbool voor de schoonheid van het, soms te korte, leven. Deze speelse vlinders van RVS geven het graf een minder zwaar karakter. Het RVS lint brengt beweging. RVS biedt de mogelijkheid de letters uit het materiaal te snijden. De belettering wordt daarmee minder statisch en is altijd goed leesbaar.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen