close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met dubbele RVS band model 2016-146 foto 1

Grafmonument met dubbele RVS band model 2016-146 Natuursteen, rvs

Modern grafmonument met strakke lijnen en met een RVS band om de twee pilaren heen gewikkeld. De namen en tekst kunnen in de band uitgesneden worden. Een passende zin en de data kunnen worden gezandstraald in de pilaren.Een grafmonument uit de collecti... lees meer >
Product
43776
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Modern grafmonument met strakke lijnen en met een RVS band om de twee pilaren heen gewikkeld. De namen en tekst kunnen in de band uitgesneden worden. Een passende zin en de data kunnen worden gezandstraald in de pilaren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen