close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met hart uitsparing Natuursteen

Tweedelige Multicolour Red letterplaat met een uitgespaard hart geplaatst op een voetsuk met hiervoor een omranding en dekplaat van Multicolour Red met vooraan een golvend plantvak. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument in Or... lees meer >
Product
43803
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Tweedelige Multicolour Red letterplaat met een uitgespaard hart geplaatst op een voetsuk met hiervoor een omranding en dekplaat van Multicolour Red met vooraan een golvend plantvak. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument in Orion graniet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen