close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Grafmonument met hartje Glas, natuursteen

Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam. Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote... lees meer >
Product
35570
Artikelnummer
14133
Kleur
donker
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuurlijk
Rivier
Natuursteen kleuren
Zwart
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Hart, Persoonlijke foto - porselein, Rivier
Productgroep
Grafmonumenten
Productsoort
Fotoartikel
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer
Symboliek
Foto, Hart
Vorm
hart, Rond
Vormgeving
Rond
Productomschrijving
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Foto
Maak uw gedenkteken persoonlijk door de toevoeg van een foto. Het maakt de grafsteen direct herkenbaar en roept mooie herinneringen op. Onze grafische afdeling kan u helpen met de eventuele bewerking van uw fotomateriaal.

Hart
Het hart staat symbool voor de liefde en is daarmee een populaire keuze als vorm voor een grafmonument. Vaak is het de lettersteen die deze vorm krijgt. Wanneer er twee harten, oftewel een dubbelhart, wordt toegepast, dan staat dit symbool voor de liefde tussen twee personen. Naast de vorm van een gedenksteen of de staande lettersteen, wordt de hartvorm ook veel toegepast als accessoire, decoratie of uitsparing.

Soortgelijke modellen