close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met ruwe en rechte stenen Brons, natuursteen

In het deels natuurlijke en deels moderne grafmonument overheerst vooral de warmte en rust. Binnen de strakke omranding van cortenstaal is het gehele grafmonument bedenkt met Frans boomschors. Deze twee elementen hebben alle bij een fraaie natuurlijke ... lees meer >
Product
34974
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Natuurlijk
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Cortenstaal, Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal
Brons, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
In het deels natuurlijke en deels moderne grafmonument overheerst vooral de warmte en rust. Binnen de strakke omranding van cortenstaal is het gehele grafmonument bedenkt met Frans boomschors. Deze twee elementen hebben alle bij een fraaie natuurlijke bruine kleur. De ruwe stenen in het grafmonument zijn allemaal van dezelfde soort, waarbij de ruwe delen een lichtgrijze en groene kleurtinten laten zien, maar de de strakke gezoete bovenzijde van de flagstone antraciet van kleur is. Dit steekt goed af bij de kleuren van de grafbedekking. Het staande deel bestaat ook uit een onbewerkte steen in dezelfde lichtgrijze en groene kleur, waarop een bronzen vogeltje is aangebracht. Het andere staande element is een matte, moderne lettersteen van een andere natuursteensoort. Deze steen bevat de wit gelakte inscriptie.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen