close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met schuine zuilen foto 1

Grafmonument met schuine zuilen Natuursteen

Twee zuilen voorzien van Swarovksi kristallen die ook op het voorste blok zijn verwerkt. De schuine lijnen in dit grafmonument komen in ieder aspect terug.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp... lees meer >
Product
43842
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Bruin, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee zuilen voorzien van Swarovksi kristallen die ook op het voorste blok zijn verwerkt. De schuine lijnen in dit grafmonument komen in ieder aspect terug.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen