close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met teakhout foto 1

Grafmonument met teakhout Hout

De houten letterplaat in bladvorm rust op een RVS voetstuk. De bladeren zijn fraai uitgesneden in het hout. Op de bladeren is tekst aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepass... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
1367
Bloem, plant of boom
Blad, Boom/blad 3d
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkel, Familiegraf - enkel breed, Kort graf
Kleur
Bruin
Materiaal
Hout
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

De houten letterplaat in bladvorm rust op een RVS voetstuk. De bladeren zijn fraai uitgesneden in het hout. Op de bladeren is tekst aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Soortgelijke modellen