close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met traan in druppel vorm Natuursteen

Grafmonument bestaande uit een twee zuilen met hierop twee duiven bevestigd. De ronde vormen van de zuilen komen terug in het liggende gedeelte. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument alleen dan met complete grafbedekking en zonder ... lees meer >
Product
43751
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kunstenaars
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument bestaande uit een twee zuilen met hierop twee duiven bevestigd. De ronde vormen van de zuilen komen terug in het liggende gedeelte. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument alleen dan met complete grafbedekking en zonder duiven.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen