close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met vlinders van RVS Glas, natuursteen, rvs

Den Hollandsche heeft veel kennis van moderne materialen als RVS en glas. Materialen die ook prachtig te combineren zijn met natuursteen. De vlinder wordt als symbool van het kortstondig leven veel gebruikt op grafstenen. Doordat de vlinders op pinnen... lees meer >
Product
22817
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Dieren
Vlinder
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Den Hollandsche heeft veel kennis van moderne materialen als RVS en glas. Materialen die ook prachtig te combineren zijn met natuursteen. De vlinder wordt als symbool van het kortstondig leven veel gebruikt op grafstenen. Doordat de vlinders op pinnen staan dansen zij mee met de wind.


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen