close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument model E036 Natuursteen

Impala letterplaat bestaande uit drie delen die van 8 naar 2 cm. teruglopen geplaatst op een extra breed Zwart granieten voetstuk dat in het midden naar een punt loopt met hiervoor een Zwart granieten omranding en Impala dekplaat. Op het voetstuk staat... lees meer >
Product
43785
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Impala letterplaat bestaande uit drie delen die van 8 naar 2 cm. teruglopen geplaatst op een extra breed Zwart granieten voetstuk dat in het midden naar een punt loopt met hiervoor een Zwart granieten omranding en Impala dekplaat. Op het voetstuk staat een Impala lantaarn (prijs is exclusief lantaarn type Dalia 21 cm. hoog à € 339,00). Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument waarbij vooraan een plantvak is gemaakt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen