close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E050 foto 1

Grafmonument model E050 Natuursteen

Himalaya letterplaat van 10 cm. dik met twee geschuurde sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Himalaya omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken met in de buitenste vakken tuinaarde en in het middelste vak Rosa Corallo brokjes.... lees meer >
Product
43812
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Himalaya letterplaat van 10 cm. dik met twee geschuurde sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Himalaya omranding met hierbinnen twee schuine plantstroken met in de buitenste vakken tuinaarde en in het middelste vak Rosa Corallo brokjes. Rechts ziet  u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument in Orion graniet waarbij ook een gravure is aangebracht linksbovenin.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen