close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Grafmonument model E058 met ballen foto 1

Grafmonument model E058 met ballen Natuursteen

Tweedelige letterplaat met hiertussen een Zwart granieten bal geplaatst op een grondplaat van 6 cm. dik met hierin drie Zwart granieten ballen verwerkt van groot naar klein. De grondplaat is geplaatst op plinten van 10 cm. hoog.Door het gebruik van bee... lees meer >
Product
43821
Collectie
Beelden en Symbolen, Exclusief, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Tweedelige letterplaat met hiertussen een Zwart granieten bal geplaatst op een grondplaat van 6 cm. dik met hierin drie Zwart granieten ballen verwerkt van groot naar klein. De grondplaat is geplaatst op plinten van 10 cm. hoog.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen


Soortgelijke modellen