close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument model E061 Natuursteen

Jacaranda letterplaat met een sierrand en een gravure (prijs is inclusief gravure € 575,00) geplaatst op twee Jacaranda grondplaten met in het midden een uitgespaard golvend grindvak met hierbinnen witte ronde Carrara steentjes. Vooraan ligt een Jacara... lees meer >
Product
43824
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Rivier
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Jacaranda letterplaat met een sierrand en een gravure (prijs is inclusief gravure € 575,00) geplaatst op twee Jacaranda grondplaten met in het midden een uitgespaard golvend grindvak met hierbinnen witte ronde Carrara steentjes. Vooraan ligt een Jacaranda plaatje. Rechts ziet u een voorbeeld van dit geplaatste grafmonument in gezoet Zwart graniet waarbij het water doorloopt over de dekplaat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen