close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument natuur

Bij dit grafmonument zijn alle stenen onbewerkt gebleven zoals in de natuur. Het sedum en de keien vormen een natuurlijke grafbedekking die langzaam dicht zal groeien.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk stee... lees meer >
Product
22484
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Natuurlijk, Zuilen
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuurlijk
Staande deel
Natuurlijk
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Bij dit grafmonument zijn alle stenen onbewerkt gebleven zoals in de natuur. Het sedum en de keien vormen een natuurlijke grafbedekking die langzaam dicht zal groeien.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen