close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Grafmonument natuursteen met bronzen Engel foto 1

Grafmonument natuursteen met bronzen Engel Natuursteen

In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen ... lees meer >
Product
43575
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Engel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen