close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument strak en modern foto 1

Grafmonument strak en modern Natuursteen

Modern grafmonument met waarbij het linker deel van gepolijst Zwart graniet is en het rechter deel van gebrand Zwart graniet.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, acc... lees meer >
Product
43767
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Modern grafmonument met waarbij het linker deel van gepolijst Zwart graniet is en het rechter deel van gebrand Zwart graniet.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen