close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument van Wiscount White graniet foto 1

Grafmonument van Wiscount White graniet Natuursteen

Strak grafmonument bestaande uit een zuil met hiernaast een letterplaat geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding met hierop op dekplaat. Op de zuil is een bronzen roos bevestigd.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ ... lees meer >
Product
43835
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
licht, Wit, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Strak grafmonument bestaande uit een zuil met hiernaast een letterplaat geplaatst op een voetstuk. Hiervoor ligt een omranding met hierop op dekplaat. Op de zuil is een bronzen roos bevestigd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen