close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument van glas Glas, natuursteen

Dit grafmonument bestaat uit 4 zuilen met daartussen een glasplaat. Het glas is op speciale wijze diapositief gestraald wat betekent dat alleen het opschrift doorzichtig is. De schuine lijn van de glasplaat komt terug in het voetstuk en de voorband.Een... lees meer >
Product
20511
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, licht
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Dit grafmonument bestaat uit 4 zuilen met daartussen een glasplaat. Het glas is op speciale wijze diapositief gestraald wat betekent dat alleen het opschrift doorzichtig is. De schuine lijn van de glasplaat komt terug in het voetstuk en de voorband.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen