close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument van hout foto 1

Grafmonument van hout Hout

Grafmonument van teakhout. Het hout zal na enige tijd langzaam grijs kleuren en daarmee meer karakter verkrijgen.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan h... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
20205
Collectie
Christelijk, Exclusief
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Hout
Materiaal
Hout
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument van teakhout. Het hout zal na enige tijd langzaam grijs kleuren en daarmee meer karakter verkrijgen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Soortgelijke modellen