close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument zuilen | Grafsteen zuilen met lantaarn foto 1

Grafmonument zuilen | Grafsteen zuilen met lantaarn Natuursteen

Drie grafsteen zuilen waarvan de middelste een ingebouwde lantaarn van RVS heeft. De zuilen staan binnen een smalle omranding met hierbinnen grind. Tussen het grind zijn plantvakken verwerkt waar planten in gezet kunnen worden.Een grafmonument uit de c... lees meer >
Product
43843
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Drie grafsteen zuilen waarvan de middelste een ingebouwde lantaarn van RVS heeft. De zuilen staan binnen een smalle omranding met hierbinnen grind. Tussen het grind zijn plantvakken verwerkt waar planten in gezet kunnen worden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen