close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen dolfijn foto 1

Grafsteen dolfijn Natuursteen

Grafsteen dolfijn met twee hondjes van zwart graniet. De grafsteen heeft mooie elegante lijnen en een strakke afwerking door het gepolijste graniet. Hierdoor krijgt het graniet een heldere glans. De letterplaat wordt aan weerszijden vergezeld door twee... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
26813
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Met bijzondere betekenis
Dieren
Dieren 3d
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby
Kleur
Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Letterplaat
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen dolfijn met twee hondjes van zwart graniet. De grafsteen heeft mooie elegante lijnen en een strakke afwerking door het gepolijste graniet. Hierdoor krijgt het graniet een heldere glans. De letterplaat wordt aan weerszijden vergezeld door twee dolfijnen die uit de oceaan opspringen. Een bijzonder detail is de golvende zee in het graniet onderaan de letterplaat. De twee hondjes ernaast geven door de lichte kleurvlakken een mooi contrast en kijken uit over het liggende gedeelte. Dit gedeelte is voor de helft bedekt met een dekplaat die in het midden met een elegante golvende lijn grenst aan het bloemvak. Voorop de dekplaat is een aparte ovale steen geplaatst waarop een gedicht is aangebracht.Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen