close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen door kunstenaar foto 1

Grafsteen door kunstenaar Natuursteen

Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvou... lees meer >
Product
3325
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars
Graftype
Enkel
Kleur
Blauw, Groen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Groen
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen