close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen door kunstenaar foto 1

Grafsteen door kunstenaar Natuursteen

Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
3325
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars
Graftype
Enkel
Kleur
Blauw, Groen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Groen
Productsoort
Silhouette
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kunstenaars grafsteen waarin een menselijk silhouet is uitgewerkt. Deze vorm symboliseert liefde en verbondenheid. De lege vorm aan de linkerzijde symboliseert het gemis.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen