close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen gitaar 2 foto 1

Grafsteen gitaar 2 Natuursteen, rvs

Grafsteen met elektrische gitaar ook helemaal van graniet gemaakt. De snaren etc zijn van RVS gemaakt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het g... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43607
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Jong en eigentijds, Kunstenaars
Graftype
Enkel
Hobby, sport of beroep
Beroep of werk, Hobby
Kleur
Blauw, Grijs, Paars
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Blauw, Grijs, Paars
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met elektrische gitaar ook helemaal van graniet gemaakt. De snaren etc zijn van RVS gemaakt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen