close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen hartjes | E194 foto 1

Grafsteen hartjes | E194 Natuursteen

Grafsteen bestaande uit twee delen die in elkaar vallen. Het linker deel is voorzien van hartjes die door middel van airbrushen en zandstralen zijn aangebracht.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43694
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Graftype
Enkel
Kleur
Roze, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen bestaande uit twee delen die in elkaar vallen. Het linker deel is voorzien van hartjes die door middel van airbrushen en zandstralen zijn aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen