close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen kubus foto 1

Grafsteen kubus Natuursteen, rvs

Grafsteen met hierin een ronddraaiende kubus van RVS verwerkt. Op ieder vlak kan een persoonlijke afbeelding of tekst worden gezet. Op de rechter foto ziet u een foto van dit geplaatste monument in een combinatie van gezoet Impala graniet met gepolijst... lees meer >
Product
43669
Collectie
Kunstenaars, Modern, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen, RVS
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met hierin een ronddraaiende kubus van RVS verwerkt. Op ieder vlak kan een persoonlijke afbeelding of tekst worden gezet. Op de rechter foto ziet u een foto van dit geplaatste monument in een combinatie van gezoet Impala graniet met gepolijst Zwart graniet.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen