close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen kunstenaar foto 1

Grafsteen kunstenaar Natuursteen

Grafsteen gemaakt door een kunstenaar. De tekst op de grafsteen is van brons.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook va... lees meer >
Product
20283
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Grafzerken, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Zuilen
Graftype
Grafzerken
Kleur
licht, Wit
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Productomschrijving
Grafsteen gemaakt door een kunstenaar. De tekst op de grafsteen is van brons.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Soortgelijke modellen