close
Grafsteen met 4 zuilen | NR00012 foto 1

Grafsteen met 4 zuilen | NR00012 Hout, houtimitatie, natuursteen

Grafsteen bestaande uit 4 zuilen waarbij in de linker zuil een bronzen kader is gemaakt waar doorheen gekeken kan worden.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43606
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Beelden en Symbolen, Houtimitatie
Graftype
Enkel
Kleur
Beige, Bruin, Zwart
Materiaal
Hout, Houtimitatie, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Houtimitatie
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen bestaande uit 4 zuilen waarbij in de linker zuil een bronzen kader is gemaakt waar doorheen gekeken kan worden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen