close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met RVS foto 1

Grafsteen met RVS Natuursteen, rvs

Grafsteen met een RVS bal. U kunt er ook voor kiezen een ander object van roestvast staal te laten maken. De porseleinen foto is op een rvs plaatje bevestigd.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewe... lees meer >
Product
8954
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Staande deel
Natuursteen en RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een RVS bal. U kunt er ook voor kiezen een ander object van roestvast staal te laten maken. De porseleinen foto is op een rvs plaatje bevestigd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen