close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met RVS accessoires foto 1

Grafsteen met RVS accessoires Glas, natuursteen, rvs

Deze grafsteen van gezoet zwart graniet is voorzien van RVS accessoires. Op de letterplaat is een persoonlijke foto gebruikt.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed... lees meer >
Product
5344
Collectie
Met bijzondere betekenis, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen van gezoet zwart graniet is voorzien van RVS accessoires. Op de letterplaat is een persoonlijke foto gebruikt.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen