close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met bronzen brug foto 1

Grafsteen met bronzen brug Brons, natuursteen

De grafsteen is uit graniet vervaardigd en heeft een hoge duurzaamheid. De bronzen brug symboliseert het heengaan en wordt geaccentueerd door de beide bogen.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoud... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
14551
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur
donker, Paars
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Paars
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

De grafsteen is uit graniet vervaardigd en heeft een hoge duurzaamheid. De bronzen brug symboliseert het heengaan en wordt geaccentueerd door de beide bogen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen