close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met drie zuilen en graflantaarn Natuursteen, rvs

Een grafmonument met drie zuilen, waarbij in de voorste zuil een graflantaarn is geïntegreerd. Het grijsblauwe natuursteen in het monument zorgt mede dankzij de geribbelde structuur voor een hoogwaardige uitstraling. Ook het rvs van de geïntegreerde l... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
22707
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een grafmonument met drie zuilen, waarbij in de voorste zuil een graflantaarn is geïntegreerd. Het grijsblauwe natuursteen in het monument zorgt mede dankzij de geribbelde structuur voor een hoogwaardige uitstraling. Ook het rvs van de geïntegreerde lantaarn past goed bij de grijsblauwe kleur van het monument. Als grafbedekking is er voor een splitsoort gekozen met dezelfde kleur, waardoor eenheid en rust ontstaat. Door er ook kleine planten aan toe te voegen, wordt het grijsblauw iets gebroken en krijgt het liggende deel nog iets meer contrast, zonder dat de rust teniet wordt gedaan. De naam en data kunnen worden aangebracht op een van de zuilen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen