close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met engel in glas Glas

Grafsteen van glas met een engel. De engel is met diverse technieken aangebracht. De lijnen zijn gebeiteld en de vleugels gezandstraald. Bijzondere, duurzame technieken, geschikt voor allerlei afbeeldingen. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21067
Collectie
Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Engel, Exclusief, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Grijs
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Glas
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen van glas met een engel. De engel is met diverse technieken aangebracht. De lijnen zijn gebeiteld en de vleugels gezandstraald. Bijzondere, duurzame technieken, geschikt voor allerlei afbeeldingen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Soortgelijke modellen