close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met gehakte roos foto 1

Grafsteen met gehakte roos Natuursteen, ruwe steen

Deze grafsteen bestaat uit een deels ruw en deels gepolijst deel. Uit de letterplaat is een prachtige roos gehakt die dit monument uniek maakt. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmon... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
16308
Bloem, plant of boom
Bloem/plant 3d
Collectie
Ambachtelijk, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Paars, Roze
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Roze
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen bestaat uit een deels ruw en deels gepolijst deel. Uit de letterplaat is een prachtige roos gehakt die dit monument uniek maakt.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen