close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen met glazen rivier Glas, natuursteen

De glazen rivier op deze grafsteen start onder de brug en loopt vervolgens door tot over de dekplaat. Het opschrift en de regenboog zijn van brons.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstral... lees meer >
Product
21474
Collectie
Ambachtelijk, Exclusief, Lichte grafstenen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Groen, Kleurrijk, licht
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Glas, Natuurlijk, Natuursteen, Rivier
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Groen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
De glazen rivier op deze grafsteen start onder de brug en loopt vervolgens door tot over de dekplaat. Het opschrift en de regenboog zijn van brons.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen