close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met matblauwe glasplaat foto 1

Grafsteen met matblauwe glasplaat Brons, glas, natuursteen

De strakke glasplaat van blauw matglas vormt een fris element in dit moderne gedenkteken. De glasplaat bevat teksten als de naam, data en een persoonlijke boodschap. Achter de glasplaat is ook een letterplaat van natuursteen toegevoegd. De dekplaat is ... lees meer >
Product
29400
Collectie
Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs, Groen
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Glas, Natuursteen, Rivier
Materiaal
Brons, Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Staande deel
Natuursteen en glas
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
De strakke glasplaat van blauw matglas vormt een fris element in dit moderne gedenkteken. De glasplaat bevat teksten als de naam, data en een persoonlijke boodschap. Achter de glasplaat is ook een letterplaat van natuursteen toegevoegd. De dekplaat is van hetzelfde natuursteen en bedekt bijna het gehele liggende deel. Het oppervlak van het natuursteen is mat gemaakt, waardoor de eigentijdse antraciete kleur van het gedenkteken goed tot zijn recht komt. De grafsteen bevat daarnaast nog extra verfraaiingen, zoals het kunstenaarsbeeld en de rivier van glas.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen