close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met vis foto 1

Grafsteen met vis Glas, natuursteen

Grafsteen met een vis van gefuseerd glas. De vis heeft een bijzondere betekenis en is daarom centraal gesteld in dit ontwerp. Het verschil in natuursteensoorten zorgt voor een kleurrijk eindresultaat.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bij... lees meer >
Product
16881
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Met bijzondere betekenis
Dieren
Dieren 3d, Vis
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Beige, Kleurrijk, licht, Rood, Wit
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met een vis van gefuseerd glas. De vis heeft een bijzondere betekenis en is daarom centraal gesteld in dit ontwerp. Het verschil in natuursteensoorten zorgt voor een kleurrijk eindresultaat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen